Speciale kachelonderhoud winter-actie 2018 / 2019


Besparen op veiligheid? Niet doen!

Laat uw (TRUMA 3000 of 5000) kachel door ons eens goed nakijken!

Fijne vakantie en mooi weer gehad? En nu de caravan weer netjes naar de winterstalling! Misschien heeft u hem tijdens de vakantie helemaal niet nodig gehad en toch is het prettig te weten dat uw caravankachel nog steeds veilig en goed werkt. Laat tijdens de winterperiode daarom door ons uw kachel eens grondig en vakkundig controleren en reinigen, dat doet u thuis immers met uw verwarming toch ook regelmatig?

Hoe werkt het?

Wij demonteren uw (TRUMA) kachel op locatie uit uw caravan, repareren hem indien mogelijk ter plaatse.  Vervolgens controleren en reinigen wij uw kachel en vervangen de defecte onderdelen. Indien nodig (bijvoorbeeld bij slecht weer of ingrijpende reparatie) nemen we de kachel mee ter reparatie en plaatsen hem weer terug. De kachel wordt altijd getest op goede werking.

Voordat uw kachel wordt teruggeplaatst reinigen wij zonodig uw Trumavent ventilator en voorzien de rookgasafvoer van een nieuwe afdichting. Na het terugplaatsten controleren wij tenslotte de gasdichtheid van de gasleiding. De gehele verwarmingsinstallatie in uw caravan is hiermee zo goed als nieuw en weer VEILIG te gebruiken!

Wat kost het?

Prijzen winter-actie (geldig t/m maart):

Truma 3000- serie: € 150,- 

Truma 5000- serie: € 175,-

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW., exclusief Start- en Voorrijkosten en eventueel te vervangen onderdelen. 

Bij omvangrijke kosten (bijv. te vervangen onderdelen) wordt altijd eerst met u overlegd.

(Bovengenoemde aanbieding is alleen geldig voor kachels die niet ouder zijn dan 10 jaar; oudere exemplaren in overleg.


Vul het SERVICEFORMULIER in voor reservering!
Webdesign and Development : iWebPro (C) Interactieve Web Producties