Over ons


De bedenker van dit UNIEKE concept - Rob Muller - combineert zijn technische kennis op het gebied van toercaravans met zijn jarenlange ervaring als enthousiast 'caravanner'. Hij weet als geen ander, wat er bij het slagen van een kampeervakantie met auto en caravan komt kijken, namelijk een GOEDE VOORBEREIDING.

Hoe is het bijvoorbeeld met de technische staat van uw caravan gesteld, zoals de verlichting, banden en remmen? Kunt u veilig naar uw vakantiebestemming rijden? Recent zijn namelijk nogal wat gebreken betreffende de verkeersveiligheid van caravans geconstateerd.

Velen doen al jaren een beroep op de Service van 'het CARAVANMANNETJE' voor het verhelpen van storingen, het inbouwen van accessoires, een Vakantiecheck, of eenvoudig een goed advies voordat zij met de caravan op pad gaan. Bovendien sluit deze mobiele vorm van dienstverlening uitstekend aan bij de huidige trend gewoon een eigen servicemonteur - of 'mannetje' - op locatie bij de hand te hebben.

Misschien herkent u de volgende situaties:

Wanneer u zich met uw caravan op de camping genesteld heeft, constateert u plotseling een mankement aan uw mobiele vakantieverblijf. Of er wordt een storing opgemerkt voordat de reis zelfs nog moet beginnen.

Maar ook na de vakantie - en voordat de caravan de winterstalling weer in gaat - is het zaak de caravan weer 'netjes' weg te zetten, klaar voor de volgende trip. Denk alleen maar eens aan het periodiek controleren en reinigen van uw caravankachel (zie onze Seizoenactie). Wanneer heeft uw kachel voor het laatst een grondige controlebeurt gehad?

Het gewoon goed om te weten dat wij er voor u zijn, OP UW LOCATIE!WAAR DE MEESTE CARAVANBEDRIJVEN AFHAKEN, BEGINT CARAVANMANNETJE.NL
Webdesign and Development : iWebPro (C) Interactieve Web Producties